Аз, гарванът
0
Добави в любими

Аз, гарванът

“Там, откъдето идвам, разпалваме печките с книгите. Не ги четем” - казва Аз, Гарванът, когато решава да опише живота си.

Живот на ръба на бедността между сиропиталищата и улиците, разбитите мечти и илюзии. И един мистичен, писателски клуб, в който повечето от присъстващите са от богатите прослойки на обществото, в което главната героиня случайно се озовава, подписвайки се анонимно с “Аз, Гарванът”. Не след дълго разказът ѝ влудява всички в стаята и бързо набира популярност, но какво ще стане, когато решиш да го продадеш на едно от онези, богати деца? Една история за надеждата, промяната към по-добро и прошката, където богатите и бедните деца са двете страни на една и съща монета.

Освен повестта “Аз, Гарванът”, в сборника ще откриете и разказите “Часовникарката”, “Химера за любов”, “Истинска вяра”, “Драконът и гейшата” и други истории, в които Станислава Белева редува или комбинира фентъзи, ужаси, драма и криминални трилъри.

Станислава Белева е автор на двутомния фентъзи роман “Рани върху татуировки” (2015г., 2018г.), поетичната книга “Измислен в редовете” (2018г.), фантастичната повест “Бастет. Легенда за Създателите” (2021г.), сборникът с разкази “Лятото на Живота” (2021г.), а сега държите в ръцете си сборника “Аз, Гарванът”(2021г.), в който ще откриете разкази и повести.

За да се свържеш с Маруля, трябва да влезеш в акаунта си или да създадеш нов
Влез или се регистрирай
Обади се

Книгата се предлага още от:

Книга Аз, гарванът
Книгата се Разменя от
Всички книги от Станислава Белева:
Книга Аз, гарванът
Книгата се Разменя от
Книги от други потребители