Безсмъртието на Боговете. Тайните към вечния живот
Добави в любими

Безсмъртието на Боговете. Тайните към вечния живот

Тайните към вечния живот.

Всеки от нас живее в рамките на един твърде ограничен период от време. Така е, нали? Какво ли би било, ако можехме да живеем повече от един век, дори в продължение на хилядолетия? А какво ще кажете, ако имаше начин никога да не умираме? Възможно ли е въобще подобно нещо? Вероятно безсмъртието е осъществимо; дори изглежда е било постигнато в далечното минало. Извънземни от древността може да са открили тайната на забавяне на процеса на стареене и в крайна сметка - на неговото напълно спиране. Човешката история е пълна с разкази за фантастични създания, могъщи богове и получовешки-полуизвънземни същества с изключително дълга продължителност на живота.
Много от тези истории до голяма степен са отхвърлени днес като измислени легенди, станали част от фолклора и митологията. Но какво бихте казали, ако всички те отразяват всъщност реални събития?

В "Безсмъртието на боговете" ще откриете още:
историята на легендарните анунаки - как са постигнали вечен живот и защо са споделили своите тайни с Ной, Матусал и други библейски персонажи;
сагата за Гилгамеш - получовешки-полуизвънземен шумерски владетел с дълъг живот, обсебен от мисълта да стане безсмъртен;
изследване на твърденията, че една от причините за нахлуването в Ирак през 2003г. е била да се разкрие хилядолетната тайна на белия златен прах - вещество, подобно на небесната манна, за което се предполага, че подмладява клетките и тъканите.

Ник Редфърн е журналист и автор на повече от 30 книги, свързани с конспиративни теми и неразкрити мистерии. Той е чест гост в много телевизионни канали и програми, включително телевизията Fox News; предаването "Не от този свят" на Би Би Си; научнофантастичния канал Proof Positive; програмата "Полета на страха" на Space Channel; предаванията на History Channel: "Американска книга на тайните", "Извънземни от древността" и "Ловци на НЛО"; програмата "Необяснимите файлове" на канал Science; предаването "Паранормално" на National Geographic Channel и предаването "Обратно броене" на телевизия MSNBC с водещ Кийт Oлберман. Роден във Великобритания, Ник живее в покрайнините на Далас, Тексас.

Вземи книгата "Безсмъртието на Боговете. Тайните към вечния живот"Изпрати съобщение на bzb и предложи размяна или покупка на книгата.
Книги от други потребители