fb

Книга за размяна

Виж цялата ми библиотека в моя профил Emiliya

Греховете на бащите, книга 1

Греховете на бащите, книга 1

Анотация:

Две десетилетия династията Ван Зейл е разтърсвана от остри конфликти и ГРЕХОВЕТЕ НА БАЩИТЕ се стоварват върху новото поколение.
В свят, в който проблемите се решават с подписване на чек, любовта и приятелството, щастието и престижът са стока. Купуват се и се продават като акции. Обезценяват се и покачват стойността си според капризите на този, който може да си позволи да търгува с тях.
Сюзън Хауъч е родена в Англия и има юридическо образование. Дълги години живее в Америка, където се омъжва и се отдава на писането.
В „Греховете на бащите" авторката на „Богатите са различни" рисува панорамно платно на нюйоркския елит, на фона на което са проектирани съдбите на нейните герои - богати мъже, изтъкани от амбиции, и чувствителни, лесно раними жени.
Четирима влиятелни мъже - финансови лъвове от нюйоркското общество - са заплетени в сложни взаимоотношения.
Дългогодишното им приятелство е пред сериозно изпитание заради безкрайните битки за власт и надмощие. Най-близките им хора плащат най-високата цена в тази война на интриги и брутални амбиции.
Вики, наследница на династията Ван Зейл, е заложничка на интересите на своя баща и на съпруга си, които я разиграват като пешка в жестоката игра за власт, богатство и себеутвърждаване.

Състояние: ОТЛИЧНО

Книги от други потребители

Книги по жанрове

Вземи книга от своя град

Knigoman.bg в медиите