Книга Към съвършенство във фирменото управление

Виж цялата ми библиотека в моя профил Ири

Към съвършенство във фирменото управление

Към съвършенство във фирменото управление

Подпис на притежател върху титулната страница.

Томас Дж. Питърс е роден в Балтимор. Завършил е строително инженерство в Корнелския университет и стопанско управление в Станфордския, където е защитил и докторска дисертация. Той ръководи своя собствена консултантска фирма - консултантския център "Пало Алто", и преподава във Факултета по стопанско управление на Станфордския университет. Бил е един от ръководителите на "МакКинзи & Къмпани". Редовно публикува в "Уол Стрийт Джърнъл" и други издания. Живее в гр Пало Алто, Калифорния.
Робърт Х. Уотърман-младши е роден в Денвър. Защитил е инженерна геофизика в Минно-геоложкия институт към университета в Колорадо и стопанско управление в Станфордския университет. Той е един от директорите на "МакКинзи & Къмпани", като по-голямата част от 21-годишния си трудов път е посветил на икономиката. Често публикува материали по въпроси на управлението на икономиката и е хонорован преподавател във Факултета по стопанско управление на Станфордския университет и института по управление "ИМЕДЕ" в Лозана. Женен е, има син и дъщеря. Работил е в Япония, Австралия и Европа, но постоянното му местожителство е в околностите на Сан Франциско.

Вземи книгата "Към съвършенство във фирменото управление"Изпрати съобщение на Ири и предложи размяна или покупка на книгата.
Книги от други потребители

Вземи книга от своя град

Knigoman.bg в медиите