Коледна песен за мъртвите
Добави в любими

Коледна песен за мъртвите

Като цяло книгата е много запазена. Малък дефект на задната корица - леко обелено ъгълче. Изпращам по Спиди за сметка на получателя.

16 декември, в разгара на суровата ирландска зима. Фина снежна покривка се стеле над Нюгрейндж, невинно бяла, скриваща от погледа черната земя. Няколко души са се събрали около малък, прясно отворен гроб. Един от тях протяга ръка, за да докосне онова, което лежи на дъното.
Археоложката Илон Бауи често присъства на разравянето на древни гробове, но никога пред очите йи не се е откривала толкова ужасяваща гледка. Тя с изумление установява как е причинена нечия смърт –очите са извадени, гърлото е прерязано. Кой би могъл да заслужи такъв безславен и потресаващ край?
И тогава започват убийствата. Един по един онези, които са били с Илон край древния гроб, намират смъртта си по същия страховит начин – с извадени очи, прерязани гърла и усти, натъпкани със зеленика. Тръгвайки по следите на ритуалните убийства, археоложката разбира, че в черната земя са заровени не само трупове, но и неподозирани древни тайни. И някой е готов да стигне до край, за да не бъдат разкрити.

За да се свържеш с mybookplacebyr, трябва да влезеш в акаунта си или да създадеш нов
Влез или се регистрирай
Книги от други потребители