fb

Книга за размяна

Виж цялата ми библиотека в моя профил Ivan

На първо място в Google 2017

На първо място в Google 2017

С наръчника „На първо място в Google” ще се учите и ще правите SEO оптимизация от първата страница. Целта на книгата не е просто да ви учи, а да ви покаже конкретните стъпки, които ще изстрелят вашия сайт на първите позиции в търсачките и как да приложите тези стъпки лесно и бързо. Целта на използвания step-by-step метод е да ви предостави конкретен план, стъпки, с които можете от днес да започнете да подобрявате класирането си в Google. Вместо да ви залее с един куп тактики и стратегии, тази книга ви осигурява лесен план за действие, който можете да започнете да реализирате веднага. За да стартирате SEO кампанията си не е нужно да изчетете цялата книга. Колкото по-рано започнете, толкова по-бързо ще дойдат резултатите

Като най-пълния чеклист с фактори, които влияят на позиционирането на един сайт в Google, книгата „На първо място в Google” е предопределена да бъде най-търсеният наръчник от всички предприемачи, търговци, SEO и IT специалисти и от всеки, който иска да привлече клиенти чрез интернет. Благодарение на нея вие ще овладеете on-page и off-page оптимизацията, използването на ключови думи, създаването на съдържание, работа по кода, URL адреси и мета адреси, структурирането на сайт, изграждане на външни и вътрешни хипервръзки, използване на социалните мрежи и т.н. Особено внимание е отделено на оптимизацията на видео за YouTube, която ще добива все по-голямо значение за доброто позициониране на сайтовете. Ежедневното показване на повече от 4 000 000 000 видеа превърна YouTube (собственост на Google от 2006г.) във втората по значимост търсачка в света след Google.

Тази книга ще ви помогне да разширите значително клиентската си база в интернет и да развиете бизнеса си на следващо ниво. „На първо място в Google” е единствената книга за SEO оптимизация, която включва всичко, което трябва да направите, за да позиционирате добре вашия уебсайт. Ако сте начинаещ в SEO, тази книга ще ви предостави пълния набор от ефективни тактики за оптимизация, от най-базовите до такива за напреднали. Ако пък имате опит в оптимизацията, книгата „На първо място в Google” ще ви бъде полезна когато имате нужда да направите справка за някоя от най-добрите SEO практики.

Книги от други потребители

Книги по жанрове

Вземи книга от своя град

Knigoman.bg в медиите