Не мисли прекалено много
0
Добави в любими

Не мисли прекалено много

Книгата е в отлично състояние, без прегъвания, накъсвания или надписи по страниците.

“Попадали ли сте в ситуации на Ами, ако..., измъчвани от нерешителност, парализирани от страха да не сбъркате, изразходващи ценната си умствена енергия за неща, които не я заслужават? Нека си признаем: никой не иска животът му да бъде белязан от излишно премисляне. Но то не е нещо, което избираме. То е нещо, от което не можем да избягаме. Дали обаче трябва да се примирим? Отговорът на Ан Богъл е: Не!.

Не мисли прекалено много ни предлага приложими стратегии за вземане на решения, които могат да направят незабавна и трайна промяна в начина, по който се справяме както с маловажни дилеми като Трябва ли да купя тези цветя?, така и със значими въпроси като Какво правя с живота си?

Ан Богъл ни насочва как да преодолеем негативните мисловни модели - повтарящи се, нездравословни и безполезни, и да ги заменим с положителни, които да ни донесат повече мир, радост и любов. Дайте си възможността да правите избори, с които ще се чувствате удобно и които ще ви помогнат да се съсредоточите върху истински важните неща в живота.”

За да се свържеш с Хели, трябва да влезеш в акаунта си или да създадеш нов
Влез или се регистрирай
Обади се
Книги от други потребители