fb

Книга за размяна

Виж цялата ми библиотека в моя профил Emiliya

Неочакван любим

Неочакван любим

Издателство: Плеяда

Анотация:

Щастието е като птица – неочаквано каца
на рамото ти и не бива да го изпуснеш

Ким е известна дизайнерка на бижута, но до себе си няма човек, с когото да споделя радостта от успехите си. Мъжете, с които излиза, бързат да прекъснат връзката помежду им, защото са твърде неуверени и се чувстват заплашени от нея.
Преди осемнайсет години, когато е само на осем, тя прекарва едно вълшебно лято с Травис, който не прилича на другите момчета на неговата възраст, а около него витае някаква мистерия. Няколко месеца двамата са неразделни. Ким му показва, че животът може да бъде весел, изпълнен с игри и със забавления, а той обещава, че някой ден ще се върне в Едилин.
Минават години, но от Травис няма ни вест, ни кост. Ким така и не е научила истинското му фамилно име и не може да го издири в интернет.

Ала той не е забравил обещанието си и неочаквано се връща в градчето. Ким обаче не е сигурна, че харесва „новия“ Травис. Да, той е чаровен, той е преуспяващ адвокат, който заради тръпката рискува живота си, участвайки в каскади, но пред нея сякаш стои непознат. Възможно ли е двамата да възкресят романтиката на отдавна отминалото лято и от искрицата на младежкото прив-личане да пламне любов?

Състояние: единственият й недостатък е лека гънка в най-горния десен ъгъл

Книги от други потребители

Книги по жанрове

Вземи книга от своя град

Knigoman.bg в медиите