Плажът на мечтите
Добави в любими

Плажът на мечтите

Джон Уилямс е постигнал всичко, което е желал: милиони в банката, успешен бизнес, красива къща с изглед към океана, уважението и възхищението на хората с неговото обществено положение. Но малко преди да навърши четирийсет той осъзнава, че нищо от това, за което е работил, не запълва живота му. Джон Уилямс е загубил усмивката си, загубил е своето щастие. Така е до деня, когато попада на плажа на мечтите си - мястото, където открива, че щастието живее в сърцето му и никъде другаде.

Издаден на десетки езици в повече от десет милионен тираж, Серджо Бамбарен, подобно Паоло Коелю, ще ви провокира да се замислите за истинските неща в живота. "Плажът на мечтите" е като отварянето на тайнствена врата, алтернативен път към истинското щастие.

ЗА АВТОРА
Серджо Бамбарен е роден в Перу. След като завършва английска гимназия в Лима, той продължава образованието си в Съединените щати, където получава бакалавърска степен по естествени науки, специалност индустриална химия, в Тексаския А&М университет.
Поради любовта си към океана е пътувал по света в търсене на съвършената морска вълна, време, през което написва "Делфинът", своя първи роман, който става бестселър.
Серджо Бамбарен живее в Сидни, Австралия. Поради писателския си успех той оставя търговията си, за да се посвети на писането на книги.

Вземи книгата "Плажът на мечтите"Изпрати съобщение на RosenN и предложи размяна или покупка на книгата.
Книги от други потребители