fb

Книга за размяна

Виж цялата ми библиотека в моя профил Emiliya

Преходът

Преходът

Преходът“ е приключенски роман на Алекс Лорънс, в който ще намерите спиращо дъха приключение и необикновена любовна история.

Сюжет:

За Дейвид Томас рафтинг пътуването до Скалистите планини изглежда като перфектния антидот за проблемния му брак и шанс да възвърне младежкото си вълнение.

Той пристига в хижа „Елкхорн“ – мястото, където преди двадесет и пет години заедно със съпругата си прекарват незабравим меден месец. Но този път Дейвид пристига сам…

Отдалечена и в селски стил, хижата пази спомени от миналото, които топлят сърцето му. Спомени за страст, за спиращо дъха приключение… и за смелото и красиво момиче Сиера, което спасява живота на Дейвид от буйните води.

Сега Сиера Стоун е управител на хижа „Елкхорн“ и опитен планински водач. Тя едва си спомня Дейвид и неговото спиращо дъха рафтинг спускане. Щом обаче двамата се отправят отново на приключение надолу по реката, Сиера не може да отрече силното привличане помежду им.

Когато опасността внезапно ги застига, Сиера и Дейвид са принудени да разчитат един на друг, за да оцелеят. Изправени пред несигурно бъдеще, скоро те откриват, че единственият начин да живееш, е да поемеш риска да изгубиш всичко…

Състояние - като току-що купена

Книги от други потребители

Книги по жанрове

Вземи книга от своя град

Knigoman.bg в медиите