Забранените научни експерименти
Добави в любими

Забранените научни експерименти

Най-накрая са разкрити и изпитани изобретенията, които могат да променят света. Уникални технологии, лесно приложими от всеки.

Книга от поредицата "Какво скриха от нас...".

Най-накрая са разбулени изобретенията, които могат да променят света - уникални технологии, лесно приложими от всеки, който може да използва отвертка или да развие електрическа крушка. Това е книга, която трябва да бъде прочетена, преди да стане така, че да изчезне завинаги.
Ако науката и техническият прогрес не могат да ни спасят от робството на петрола, в областта на новите енергии сме в период на застой. От тази ситуация черпи дивиденти елитът на мултинационалните корпорации за изкопаеми горива и радиоактивни отпадъци. Нужно е само едно ново откритие, едно-единствено изобретение, за да бъдат освободени хората от тяхната експлоатация. И досега, всеки път, когато някой учен обяви, че е намерил решение на нашите енергийни проблеми, бива обвинен в научна измама, отстранен от поста си и обявен за шарлатанин. По някакво странно стечение на обстоятелствата досега винаги е било така, но някои неудобни открития и експерименти, които ги доказват, са възпроизводими от всеки, вкъщи и на ниска цена.

Това практическо ръководство обяснява:
Как един обект може да левитира, нарушавайки действащите закони на физиката
Как да възпроизведем малко слънце (ядрен синтез) в буркан от конфитюр
Как да предизвикаме преобразуването на материята
Как да конвертираме нормалната електроенергия в нова енергийна форма
Как да създадем специален постоянен магнит и много, много повече...

Всеки, чиито познания достигат само дотам - да развие една крушка или да включи осветлението, ще може най-накрая да стане свидетел на необикновени явления, за които най-вероятно никога дори не е чувал.

Вземи книгата "Забранените научни експерименти"Изпрати съобщение на bzb и предложи размяна или покупка на книгата.
Книги от други потребители