И бъди добро момиче
0
Добави в любими

И бъди добро момиче

В свят, в който всеки се стреми към власт, има зъб някому и се опитва да го изиграе, бъдещият историк Дик Луис упражнява особена професия. Правителствените агенции търсят услугите му за разкриване на финансови далавери и злоупотреба с власт. Защото го бива. И то много. Дотолкова, че Франк Сайз, автор на прочута вестникарска рубрика, му предлага щедро възнаграждение, за да разследва адски интригуваща история.

Един от най-прославените членове на американския сенат, демократът Робърт Еймс, неочаквано се е оттеглил от поста си заради слуховете, че е получил голям подкуп. Само че случилото се е противно на всякаква логика, защото Еймс и съпругата му са милионери. Нещо повече – изглежда, че бившият сенатор е изцяло подвластен на сексапилната Кони Мизъл.

Докато Лукас се опитва да разбули мистерията, ключов свидетел, който обещава да му предостави неоспорими доказателства, е взривен пред очите му. Оказва се, че работата е много по-дебела, отколкото той е очаквал, и че освен фаталната жена са замесени хора на много високо ниво.

Рос Томас е майстор на заплетената интрига и се нарежда сред най-любимите автори на криминални романи от ранга на Томас Харис, Джон Мадоналд и Джон Санфорд.

За да се свържеш с DiaBooks, трябва да влезеш в акаунта си или да създадеш нов
Влез или се регистрирай
Книги от други потребители