За нас

Knigoman.bg представлява пълноценна платформа, в която всеки желаещ може да размени свои книги срещу такива, които не е чел. В сайта можете както да предложите собствени заглавия за споделяне или да си избирате от тези на други потребители, така и да си създадете лична библиотека.

Чрез публикуване на своя книга, потребителят изразява своето желание на първо място да РАЗМЕНИ качената книга. Като допълнителна опция, книгата може да бъде отбелязана за ПОДАРЯВАНЕ, както и да бъде поставена цена на която потребителят е готов да ПРОДАДЕ своята книга. Поставянето на цена на книга не изключва първоначалното желание за размяна, а добавя опция към книгата, като в този случай тя може да бъде разменена, но едновременно с това да бъде предложена и за продажба.

Партньорство с Knigoman.bg

Ако сте издателство или книжарница и желаете да добавите свои книги или стоки в платформата Knigoman.bg, можете да се свържете с нас на имейл info@knigoman.bg или чрез формата за контакти.

Можем да извличаме автоматично продукти от ваш сайт (нужно е да разполагате с XML фийд) и да ги публикуваме в различни категории.

Knigoman.bg в медиите

bloomberg
btv
manager
mediapool
gotoburgas
economy
novinitebg
DevStyler

Книги по жанрове

Вземи книга от своя град